Swedish Attic Apartment

Located inwards a very desired neighbourhood in Södermalm, Stockholm, Sweden, rests a beautiful attic apartment that measures approximately 64 square meteres of
handsome modern interior design. The host house attains a conspicuous part of Maria Mountain’s silhouette, property which has a historical importance and was built
in 1889, in accordance to Gustaf Hermansson’s blueprints. The notorious Swedish artist Eugène Jansson, also dubbed ” The Blue Painter” has indwelled within this
residence. The renovation made by the book ensues is a culminating design. The sloped ceiling space results a splendid loft, filled with premium materials and executed
exemplary.
The attic case challanges the designer to prove his talents in a special situation. The kitchen scheme has been met with considerable assuredness. A short exhibit of
black units embower under the sharp-cornered forms, together with a large white storage unit merge with a adjacent wall, depicted to avoid over-cluttering the
close quarters. The generous dimensions of the dining area are conceived to carry numerous guests. A limestone splashback surface pigments the wall and fitted
cabineLocated inwards a very desired neighbourhood in Södermalm, Stockholm, Sweden, rests a beautiful attic apartment that measures approximately 64 square meteres of
handsome modern interior design. The host house attains a conspicuous part of Maria Mountain’s silhouette, property which has a historical importance and was built
in 1889, in accordance to Gustaf Hermansson’s blueprints. The notorious Swedish artist Eugène Jansson, also dubbed ” The Blue Painter” has indwelled within this
residence. The renovation made by the book ensues is a culminating design. The sloped ceiling space results a splendid loft, filled with premium materials and executed
exemplary.
The attic case challanges the designer to prove his talents in a special situation. The kitchen scheme has been met with considerable assuredness. A short exhibit of
black units embower under the sharp-cornered forms, together with a large white storage unit merge with a adjacent wall, depicted to avoid over-cluttering the
close quarters. The generous dimensions of the dining area are conceived to carry numerous guests. A limestone splashback surface pigments the wall and fitted
cabinets hide away an incorporated fridge-freezer and dishwasher.
The sunlight confers to the general ambience a feel of energy, empowering the atmosphere with a refreshing temper. The expanded sofa embraces the whole brim.
As an island in the sea of wood floor,the rug comes to complement the corner destined to recreation, altogether with a lovely library, just to make the picture
even more hospitable. The neat aspect of the restroom is induced by the tile of Carrara marble, perfected by heated floors. Homy enough for you?

 

Author: Oana Stan

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *